Περιγραφή
Χαρακτηριστικά σειράς
• Μετά από πολλά χρόνια δοκιμών και εντατικής δουλειάς, οι master blenders της CAO επαναφέρουν μια ξεχασμένη τεχνική ζύμωσης των καπνών: τη round Pilon
• H πρακτική ζύμωσης Pilon χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, στην οποία τα φύλλα των καπνών τοποθετούνται προσεκτικά σε μικρές στοίβες με στρογγυλή διάταξη. Αυτή η διαδικασία της φυσικής ζύμωσης μεγιστοποιεί το άρωμα και το χρώμα των φύλλων για να προσφέρει γεύση και εμφάνιση απροσπέλαστη των άλλων μεθόδων
• Η μέθοδος εφαρμόζεται στα μεταξένια wrappers από το Ecuador σπόρου Habano και μας ανταμείβει με την πλούσια και περίπλοκη γεύση
• Για όλα λοιπόν τα παραπάνω αξίζει μια επιστροφή σε μια παραδοσιακή τεχνική ζύμωσης!!!
Το χαρμάνι
• Wrapper: Habano Ecuador
• Binder: Nicaragua
• Filler: Nicaragua
Χώρα Προέλευσης: Nicaragua
Ένταση – γευστικό προφίλ
• Ένταση: Medium to Full
• Αρώματα: Ένα ισορροπημένο πούρο με βάθος γεύσης, νότες ξύλου και μπαχαρικών και μια διακριτική γλυκύτητα.